112IzdvojenoZadar

Zavod za javno zdravstvo istinom ‘uništio’ Kasapa i ekipu: Ne, Lučka uprava Zadar od nas nije tražila uzorkovanje mora kod Pozdrava Suncu

KASAP POSTAO REKTALNI SPELOLOG

Zadarski Zavod za javno zdravstvo u potpunosti je razgolitio ravnatelja Lučke uprave Zadar Željka Kneževića i predsjednika Upravnog vijeća LUZ-a, HDZ-ovca Darka Kasapa dopisom kojega su jutros poslali ZADAR Newsu u kojemu tvrde kako Lučka uprava Zadar nike od Zavoda za javno zdravstvo Zadarske županije tražila uzorkovanje fekalijama izliveno more kod Pozdrava Suncu 20. srpnja ove godine.

– Poštovani!

Zavod za javno zdravstvo Zadar nije dobio zahtjev Lučke uprave Zadar za
izlazak na teren i uzimanje uzoraka fekalijama zagađenog mora kod
Pozdrava Suncu.

S poštovanjem! – dopis je koji je jutros stigao na naš redakcijiski e-mail kojemu je prethodio naš upit o tome što se zapravo dogodilo kod Pozdrava Suncu 20. srpnja ove godine.

Za podsjetiti je kako je u proteklim danima HDZ-ova Lučka uprava Zadar javno komunicirala i pritom lagala zadarsku i širu javnost kako kruzer Azamara Journey u vlasništvu tvrtke V Ships Leisure koji je 20. srpnja od bio vezan u Putničkoj luci Zadar nije ispustio je fekalija i ostali otpad u more blizu Pozdrava Suncu.

KASAP POSTAO STRUČNJAK ZA FEKALIJE: Lučka uprava nije angažirala Zavod za javno zdravstvo povodom ispuštanja fekalija stranog kruzera u more, ali ipak lažno tvrde kako “to nisu bile fekalije”

Bitan dokaz toj tvrdnji je između ostaloga i činjenica koju je danas potvrdio Zavod za javno zdravstvo u Zadru koji i službeno za ZADAR News tvrdi kako Lučka uprava Zadar od njih tražila da se toga dana izuzme uzorak mora kako bi se napravila detaljna laboratorijska analiza kako bi se ustvrdilo što je točno završilo u moru pored Pozdrava Suncu.

‘Sve je smrdilo po fekalijama, te iz Lučke uprave trebalo je dovesti tamo da plivaju s tim smradom pa da vide ima li fekalija ili nema’

Tako su ravnatelj LUZ-a Željko Knežević i predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar, Darko Kasap, protiv kojega je Općinsko državno odvjetništvo u Zadru otvorilo istragu za kaznena djela prijetnje i fizičkog nasrtaja na novinare, očito postali stručnjaci za fekalije jer upravo je Kasap taj koji je određenim novinarima pokušao plasirati tezu o tome kako “tamo nije bilo fekalija”.

Ipak, izvor ZADAR Newsa, o čemu smo već pisali, jasno je rekao kako se toga 20. srpnja šetao rivom i kako “gamad iz Lučke uprave” laže i kako bi ih trebalo “sve dovesti tamo da se okupaju pored kruzera u tim govnima”.

Kruzer Azamara Journey ispustio je u more u Zadru ogromnu količinu fekalija, Lučka uprava laže da se to nije dogodilo

Darko Kasap postao stručnjak za fekalije?

– Ta gamad iz Lučke uprave laže. Trebalo bi ih sve dovesti da se kupaju u govnima, odnosno trebalo ih je toga dana dovesti tamo da plivaju s govnima pored kruzera. Scena je bila zastrašujuća, morem su plutale fekalije, kesice raznih boja i svakakvi plastični predmeti i tko zna što sve ne. Sve je užasno smrdilo po fekalijama i scena je bila zastrašujuća – govori nam gospodin čiji su podaci poznati ZADAR Newsovoj redakciji.

Kasapa istražuje Općinsko državno odvjetništvo u Zadru zbog prijetnje smrću i fizičkog napada na novinare Hrvoja Bajla i Domagoja Margetića

Ispod ovoga teksta možete pogledati i sporni video na kojemu se vidi Darko Kasap koji šakom udara u ruku novinara Hrvoja Bajla, potom mu krade mobitel i odlazi u prostorije gradske uprave.

Foto: Instagram / Morski.hr





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button