112IzdvojenoZadar

VIDEO – Podignuta optužnica protiv HDZ-ovca i Kalmetinog frenda pedofila Žana Morovića

NIJE SE IZVUKAO OD OPTUŽNICE

HDZ-ovcu Žanu Moroviću, inače jako bliskom prijatelju uskočkog okrivljenika za pljačku više desetaka milijuna iz državnog proračuna, Božidara Kalmete, dostavljena je optužnicu zbog spolnog zlostavljanja dvoje maloljetne djece.

Uhićen HDZ-ovac blizak Božidaru Kalmeti i Zadarskoj nadbiskupiji: Optužen je da je spolno zlostavljao djevojčicu i dječaka

O Žanu Moroviću pisao je jedino i isključivo ZADAR News, a mi smo ujedno, što je tužno i žalosno, jedini medij koji je objavio gnjusne poruke koje je Morović slao djeci i tako ih mamio u svoj poremećeni svijet. Naravno, sve objave ZADAR Newsa bile su plasirane jedino i isključivo s ciljem zaštite djece, pa se tako iz naših objava nikada nije moglo niti će se moći znati o kojoj djeci se radi.

POGLEDAJTE 100 PORUKA – Žan Morović maloljetnom djetetu eksplicitno opisivao orgije s demonima i pričao mu kako sklopiti “ugovor s bićem”

Činjenica je i kako su pojedinci pokušavali što je moguće više zaštititi Morovića pišući o tome kako je “Morović nastrado zbog nekoliko navodno inkriminirajućih poruka” iako su znali da je Morović nastradao jer je pedofil i jer je uhvaćen se nekoliko stotitna poruka.

A što je s ostalim pedofilima iz Morovićevog mobitela i zbog čega njima policija nikada nije pokucala na vrata?





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button