IzdvojenoZadar

VIDEO – Božidar Longin 2017.: “Riješit ću Marka Pupića Bakrača preko ministra Davora Božinovića”

POGLEDAJTE PODCAST

Suspendirani policajac Bore Mršić i zadarski župan Božidar Longin, ako je vjerovati snimci koja je objavljena na YouTube-u, planirali su progon vijećnika u Županijskoj skupštini Marka Pupića Bakrača.

U sinoćnjem podcastu ZADAR Newsa objavljeni su i podaci kako se Božidar Longin pred novinarom 2017., netom nakon imenovanja Davora Božinovića ministrom unutarnjih poslova hvalio kako će upravo preko Božinovića “odraditi Marka Pupića Bakrača”.

Tijekom podcasta glavni i odgovorni urednik ZADAR Newsa govorio je i o Bori Mršiću i njegovoj konzumaciji alkohola unatoč tome što je “na antidepresivima”, kao i o tome kako je o Božidaru Kalmeti govorio u superlativima. Mršić se s Kalmetom tajno sastajao u hotelu ZaDar baš u vrijeme dok je bio pod suspenzijom. Govorio je Bore Mršić i o Antonu Dražini, načelniku PU zadarske, a tim sastancima svjedočilo je više ljudi o čemu postoje i brojni dokazi.

Suspendirani Bore Mršić udarao po duplim pelinkovcima s Božidarom Kalmetom

“Odradit ću ja Pupića Bakrača preko Božinovića, gotov je. Gotov. Samo malo vremena treba da se Božinović namjesti i udobno smjesti pa ćeš viditi Pupiću frku na poslu i na ostalim frontovima. Bit će manji od makova zrna”, rekao je 2017. Božidar Longin novinaru, a što je sinoć po prvi put objavljeno.

I doista, problemi Marka Pupića Bakrača na poslu, a kasnije i privatno krenuli su intenzivno baš od te 2017. do danas.

Longin 2017. govorio da će “riješiti” Marka Pupića Bakrača preko ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića

Koja je uloga u svemu ovome Općinske državne odvjetnice Darije Padovan Buškulić i ostalih koji su za Božidara Kalmetu odrađivali prljave progone protiv onih koji su se suprostavljali Kalmeti i njegovom klanu kojemu pripada i Longin možete pogledati u iscrpnijem podcastu ispod ovoga teksta.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button