VIDEO – Barbara M. i Marina Č. udarale su maloljetnu djecu, policija nasilje nije okarakterizirala kao kazneno djelo. Pogledajte kako izgledaju masnice na jednom od djeteta

IVANA PAVIĆ NIJE PRONAŠLA ELEMENTE KAZNENIH DJELA

Centar za pružanje usluga u zajednici na čijem čelu je Liana Brkić lani je, pred kraj godine, posjetila policija, izvijestila je to PU zadarska ZADAR News nakon objave našeg inicijalnog članka kako je u toj ustanovi dijete od 10 godina bilo pozitivno na Normabel.

Martina Čuljak Jovančević od početka je znala da je 10-godišnje dijete konzumiralo Normabel – nije ništa poduzela dok majka nije otišla na policiju

U to vrijeme dijete je bilo izuzeto iz jedne obitelji, ali je danas vraćeno u tu istu obitelj zbog truda i napora majke, pa su se u međuvremenu stekli svi pravni uvjeti za to. Dijete je vraćeno majci, ali uz nadzor.

Tko su Barbara M. i Marina Č. i zašto su prošle nekažnjeno?

U međuvremenu, protiv Barbare M. i Marine Č. podnesene su prijave s materijalnim dokazima o premlaćivanju djece. Takvu prijavu podnijele su dvije majke u prisustvu svoje djece. Prijave je zaprimila nagrađivana policijska službenica PU zadarske Ivana Pavić, ali sve to rezultiralo je “posebnim izvješćem” kojega je PU zadarska poslala Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru. Dakle, zadarska policija nije u fotografijama koje su im dostavljane, kao i nalazu da je dijete od 10 godina pozitivno na Normabel, pronašla elemente kaznenih djela.

Policija upala u stan u kojemu je 10-godišnjak bez dijagnoze popio Normabel, ravnateljica ne želi odgovarati na pitanja

Nagrađivana policajka Ivana Pavić ima fotografija premlaćivane djece i nalaz djeteta od 10 godina pozitivnoga na Normabel – to joj nije bilo dovoljno za podizanje kaznene prijave

– Sramotno je da je policija zaštitila djelatnice Centra za pružanje usluga u zajednici. Policija ima fotografije zlostavljane i udarane djece koje ste i vi sinoć objavili u svojoj emisiji i tužno je da se tolerira udaranje i maltretiranje djece od strane djelatnica Centra za pružanje usluga u zajednici – govori nam osoba dobro upućena u cijeli slučaj.

U stanu koji je pod kontrolom Centra za socijalni rad 10-godišnje dijete bez dijagnoze pozitivno na Normabel

Video u kojemu se nalaze fotografije premlaćivane djece se nalazi ispod ovoga teksta

A kako izgleda konkretno jedno dijete koje je zlostavljala jedna od gore navedenih djelatnica Centra za pružanje usluga u zajednici pogledajte u video zapisima koje objavljujemo ispod ovoga videa.