112IzdvojenoZadar

Policija potvrdila otkriće ZADAR Newsa: Traju izvidi protiv Matije Longina i njegove tvrtke Zeleni Park d.o.o.

KRIMINALISTIČKA ISTRAGA U TIJEKU

Kao što je ZADAR News ekskluzivno objavio prije nekoliko dana, tvrtka Zeleni Park d.o.o. u vlasništvu sina zadarskog župana Božidara Longina, Matije, nalazi se pod kriminalističkom istragom. Osim tvrtke Zeleni Park d.o.o. iz koje je izuzeta obilata dokumentacija koja sadrži preko tisuću stranica službenih dokumenata, pod istragom zbog zlouporabe položaja i ovlasti u financijskom poslovanju, istražuje se i osnivač i direktor te tvrtke, Matija Longin osobno.

Ovo je Longinova tajna višemilijunska jahta s kojom pokušava impresionirati Zvonimira Frku Petešića kako bi iznudio treći mandat za župana

>>> Muljaže Matije i Božidara Longina s jahtom Sika također je otkrio ZADAR News lani, a isto otkriće u konačnici je rezultiralo optužnicom USKOK-a protiv župana Božidara Longina zbog zlouporabe položaja i ovlasti zbog storniranog računa za Siku u iznosu manjem od 50 eura <<<

Bobijeva jahta koju je sakrio na sina Matiju kupljena je od HPB-a u vrijeme afere Bankomat: “Koristio ga je Josip Protega koji je završio u Remetincu”

Višemilijunska jahta Sika koju je lani otkrio ZADAR News u fiktivnom je vlasništvu Matije Longina

Policija je u odgovoru ZADAR Newsu potvrdila da su izvidi u tijeku. Policijski tekst i potvrdu da se protiv Longina vode izvidi prenosimo u cijelosti:

Provođenje izvida je tajno, a sve sukladno odredbama Zakona o kaznenom postupku kojima je propisano kako je postupanje tijekom izvida tajno.

 

S poštovanjem,

Policijska uprava zadarska

EKSKLUZIVNO: Sin župana Božidara Longina Matija pod istragom, policija zapljenila obilatu dokumentaciju njegove tvrtke Zeleni Park d.o.o.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button