OVO JE NEVJEROJATNO: Direktor Višnjika Tomislav Zubčić za ZADAR News: “Ne znam tko je betonirao podest iznad tribine na Višnjiku”

KAŽE DA SE O SVEMU SAVJETUJE S BRANKOM DUKIĆEM

Direktor ŠC Višnjik Tomislav Zubčić dao je ekskluzivni i ekstenzivni intervju ZADAR Newsu kojega ćemo objaviti tijekom današnjeg dana. U njemu, između ostaloga, Zubčić kaže kako ne zna tko je preko noći betonirao podest iznad tribine na popularnoj “Banini”.

Pozdravio je i svojevrsni dolazak seniora HNK Zadar na Višnjik i time potvrdio sve ono što je ZADAR News objavio u sinoćnjem podcastu.

Slijedi li egzodus zadarskih klubova s Višnjika? Zubčić kaže da ne slijedi, ali to ničim ne objašnjava

Zubčić je rekao i kako su se predstavnici sportskih klubova koji treniraju na Višnjiku “malo previše uzbudili”, da bi na kraju priznao kako je sve radio u dogovoru s gradonačelnikom Zadra Brankom Dukićem.

VIDEO: “Dukić planira masovni egzodus zadarske dice s Višnjika”

Kaže da nema kontakte s ljudima iz HNK Zadar, ali “da je čuo da je klub prijavio stadion na Višnjiku” kao svoj treći stadion, odnosno, isti će postati ubrzo prvi.

Kaže da je Branko Dukić upoznat o svim radnjama Višnjika

O egzodusu djece i sportskih klubova s Višnjika kaže, nema riječi.

U međuvremenu smo Zubčiću poslali set pitanja koji se odnose na građevinske radove na Višnjiku, a njihov odgovor očekujemo s nestrpljenjem i istoga ćemo objaviti, ako nam ga Zubčić dostavi.

Direktor Višnjika “ne zna” tko je betonirao podest na Višnjiku

– Vidim prema svemu da je ogroman interes javnosti za ovu temu pa ćemo vjerojatno tijekom dana poslati medijima priopćenje – rekao nam je Zubčić između ostaloga.

Cijeli intervju sa Tomislavom Zubčićem objavit ćemo tijekom današnjeg dana.

Foto: Novi Radio.