Opći uvjeti donacija

OPĆI UVJETI DONACIJA

Dragi prijatelji, vala Vam što podržavate rad portala ZADAR News!

Neovisnk istraživačko novinarsrvo možete podržati donacijom putem sigurne web trgovine na web adresi http://www.zadarnews.hr/doniraj ili dkrektnom uplatom na naš bankovni račun.

U skladu s pravilima, odgovornosti i transparentnosti u radu koje zastupamo, molimo Vas da prije nego što uplate bilo koji iznos donacije obratite pažnju na bktna Pravila o donacijama.

UPLATE

Svoju donaciju možete ostvariti putem web trgovine ili izravno na naš bankovni račun:
Centar za istraživačko novinarstvo Zadar
OIB: 94250995514
Put Nina 85
23000 Zadar, Hrvatska
HR6524840081135163989
SWIFT: RZBHHR2X

Naziv banke: Raiffeisenbank Austria d.d. Magazinska cesta 69, 10000 Zagreb.

Prikom uplatile i upisa podatka o svrsi uplate bitno je da jasno naznačiti da je riječ o donaciji.

Ako primijetite bilo kakvu pogrešku u Vašoj donaciji, primjerice pogrešno unesen iznos, slobodno nas kontaktirajte na e-mail donacije@zadarnews.hr

UVJETI PRODAJE

Prilikom uplate donacije možete odabrati više vrsta i načina plaćanja – izravna uplata na bankovni račun putem internet bankarstva ili općom uplatnicom, odnosno preko generiranog QR koda. 

Monri WsPay sigurni sustav trgovine za uplate karticama (Diners, Maestro, Mastercard, Visa), Keks Pay i AirCash uslugom te Paycek electrocoin uslugom za plaćanje kriptovalutama

KORIŠTENJE NOVCA PRIKUPLJENIH PUTEM ONLINE DONACIJA

Što se samih donacija tiče, bitno je naglasiti kako će vaš novac biti usmjeren za potrebe financiranje istraživačkog novinarstva kakvoga smo i dosad prakticirali na ZADAR Newsu, kao i za razvoj sadržaja našeg portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I OSOBNIH PODATAKA

Centar za istraživačko novinarstvo Zadar kao izdavač portala ZADAR News pruža zaštitu privatnosti i osobnih podataka svih svojih korisnika i donatora. Osobni podaci donatora zaštićeni su uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka. Svi naši suradnici ili zaposlenici naših ugovornih partnera potpisali su Izjave o povjerljivosti i dužni su sve informacije za koje saznaju tijekom obavljanja svojih redovnih poslovnih aktivnosti čuvati kao strogo povjerljive.

Kada su u pitanju uplate donacije obrađuju se samo nužni, osnovni podaci o kupcima / vama kao krajnjim korisnicima i donatorima kako bi ispunili naše obveze koje su propisane važećim propisima i regulativama Republike Hrvatske.

O načinu na koji obrađujemo i štitimo vaše osobne podatke pročitajte na https://www.zadarnews.hr/zastita-privatnosti

Našeg službenika za zaštitu podataka možete kontaktirati na zastitapodataka@zadarnews.hr ili poštom na adresu Put Nina 85, 23000 Zadar uz naznaku “na ruke službenika za zaštitu podataka”.

Dužni smo vas obavijestiti kako dolazi i do prijenosa / dijeljenja vaših osobnih podataka sa Monri WSPay i to podataka kao što su vaše ime i prezime, e-mail, telefon, adresa, mjesto življenja i poštanski broj, država u kojoj živite, vrsta kartice, broj kartice, vrijeme trajanja kartice, te CVV kod kartice .

Monri WSPay se smatra izvršiteljem obrade podataka u odnosu na Centar za istraživačko novinarstvo Zadar, a vaši podaci se dijele s WSPay-om zbog provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica, sve na temelju potpisanog ugovora između navedenih strana.

Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate smatraju se strogo povjerljivim podacima.

IZJAVA O PROMJENI VALUTE

Sva plaćanja bit će izvršena u Eurima

Conversion statement

All payments will be effected in EURO currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

PITANJA I POMOĆ

Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, molimo obratite se na donacije@zadarnews.hr

Izjava o korištenju WSPay-a

Centar za istražovačko novinarstvo Zadar koristi Monri WSPay za online plaćanja. Monri WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Monri WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji Monri WSPay ima. Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Back to top button