IzdvojenoZadar

Odvjetnica iz Biograda Larisa Radović uhićena, prenoćila je u pritvoru

FIZIČKI OBRAČUN

Poznata odvjetnica iz Biograda, Larisa Radović kojoj je svojedobno na osobnom automobilu osvanula plastična vagina, uhićena je te je prenoćila u pritvoru, potvrđeno je ZADAR Newsu iz dobro upućenih izvora. Radović je, prema onome što se zna, sudjelovala u fizičkom obračunu s vlastitom sestrom Sandrom nakon čega je reagirala i policija. Jedna sestra prenoćila je u Biogradu dok je druga odvedena na noćenje u Obrovac.

Jedna sestra prenoćila u Biogradu, druga u Obrovcu

Prema informacijama koje su dostupne ZADAR Newsu iz više neovisnih izvora, Radović je kao odvjetnica pravno savjetovala notornu socijalnu radnicu Katarinu Skoko nakon što je djelatnica Hrvatskog zavoda za socijalni rad uhvaćena kako se u porukama preko aplikacije WhatsApp dopisuje s drugom djelatnicom zadarskog “Centra” u kojoj dogovaraju kako jednom ocu bitno umanjiti prava na viđanje djece.

Socijalne radnice Katarina Skoko i Roberta Stručić o nikad osuđivanom ocu: “Djetetu na treba ovakav otac, idemo ka postrožavanju mjera”

Prije više godina na autu joj je osvanula plastična vagina

Tek nakon niza objava na ZADAR Newsu i javnog istupa oca Vice Jukića kojega su se ticale neke od poruka koje smo objavili, isti se izborio za svoja prava i sada viđa svoje dijete puno više nego što su mu, prema porukama koje smo javno objavili, pakirale gore navedene osobe uključujući i notornu odvjetnicu Magdalenu Bokanović.

Navodno je pravno savjetovala notornu djelatnicu zadarskog “Centra” Katarinu Skoko

Nakon objavljenih poruka Skoko je podnijela lažnu prijavu protiv novinara Hrvoja Bajla zbog objavljenog sadržaja, a Policijska uprava zadarska u posebnom izvješću po policajki Mateji Vanjak napisala je zamjenici Općinske državne odvjetnice Antoniji Miočić kako u objavama koje su objavljene na ZADAR Newsu PU zadarska nije pronašla elemente kaznenog djela.

Katarina Skoko podnijela lažnu prijavu protiv novinara Bajla, tek nakon objave spornih poruka na ZADAR Newsu otac Vice Jukić ostvario svoja prava

Meritorna odluka zamjenice Općinske državne odvjetnice u kojoj je Bajlo i dalje osumnjičenik i dalje nije donesena.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button