IzdvojenoZadar

Marko Vučetić: Pozivam državne institucije i inspekcije da naprave ozbiljan nazdor nad Centrom za socijalni rad u Zadru

PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA

Nekoliko dana nakon što je ZADAR News objavio seriju članaka o djelatnicima Centra za socijalni rad koji zanemaruju i kršeći nekoliko zakona nepotrebnim lijekovima šopaju maloljetnu djecu, o svemu se oglasila i zadarska policija kazavši kako su izvidi i istraga u tijeku.

Blijedo i nemoćno dijete s visokom temperaturom (38,3) djelatnice Centra za socijalni rad poslali u školu – je li vrijeme za smjenu Čuljak Jovančević?

Na rad Martine Buljat i Martine Čuljak Jovančević se žali jako puno ljudi

Ravnateljica CZSR Martina Čuljak Jovančević u razgovoru za ZADAR News prošlog tjedna rekla je kako ne želi komentirati cijelu situaciju, međutim, u posljednje vrijeme sve je više ljudi koji nam se javljaju i upozoravaju na njen nerad i nestručnost, kao i na bezobrazluk, nerazumijevanje i nje i izvjesne Martine Buljat.

U stanu koji je pod kontrolom Centra za socijalni rad 10-godišnje dijete bez dijagnoe pozitivno na Normabel

Vučetić u Zadar poziva inspekcije, policija već sprovodi istragu

O svemu ovome očitovao se u razgovoru za ZADAR News predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra Marko Vučetić. On smatra da Zadar pod hitno trebaju posjetiti inspekcije i državne institucije koje će ustvrditi što se u događa u Zadru.

– Obaveza je institucija države, pa i inspektorata i svih mjerodavnih da nakon svih sumnji u nestručan rad dođu u Zadar i naprave ozbiljnu istragu – rekao nam je Vučetić.

Martina Čuljak Jovančević od početka je znala da je 10-godišnje dijete konzumiralo Normabel – nije ništa poduzela dok majka nije otišla na policiju

NASTAVLJA SE…





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button