IzdvojenoZadar

KASAP POSTAO STRUČNJAK ZA FEKALIJE: Lučka uprava nije angažirala Zavod za javno zdravstvo povodom ispuštanja fekalija stranog kruzera u more, ali ipak lažno tvrde kako “to nisu bile fekalije”

SRAMOTNO

Lučka uprava Zadar javno je izjavila i pritom lagala zadarsku i širu javnost kako kruzer Azamara Journey u vlasništvu tvrtke V Ships Leisure koji je 20. srpnja od bio vezan u Putničkoj luci Zadar nije ispustio je fekalija i ostali otpad u more blizu Pozdrava Suncu.

Dokaz toj tvrdnji je između ostaloga i činjenica kako Lučka uprava Zadar nije od zadarskog Zavoda za javno zdravstvo tražila toga dana da se uzme uzorak mora kako bi se napravila detaljna laboratorijska analiza kako bi se ustvrdilo što je točno završilo u moru pored Pozdrava Suncu.

Državno odvjetništvo otvorilo istragu – HDZ-ovca Darka Kasapa sumnjiče da je fizički napao novinare Hrvoja Bajla i Domagoja Margetića i izrekao im prijetnje smrću

‘Sve je smrdilo po fekalijama, te iz Lučke uprave trebalo je dovesti tamo da plivaju s tim smradom pa da vide ima li fekalija ili nema’

Tako je predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar, Darko Kasap, protiv kojega je Općinsko državno odvjetništvo u Zadru otvorilo istragu za kaznena djela prijetnje i fizičkog nasrtaja na novinare, očito postao i stručnjak za fekalije jer upravo je Kasap taj koji je određenim novinarima pokušao plasirati tezu o tome kako “tamo nije bilo fekalija”.

Ipak, izvor ZADAR Newsa, o čemu smo već pisali, jasno je rekao kako se toga 20. srpnja šetao rivom i kako “gamad iz Lučke uprave” laže i kako bi ih trebalo “sve dovesti tamo da se okupaju pored kruzera u tim govnima”.

Kruzer Azamara Journey ispustio je u more u Zadru ogromnu količinu fekalija, Lučka uprava laže da se to nije dogodilo

Darko Kasap postao stručnjak za fekalije?

– Ta gamad iz Lučke uprave laže. Trebalo bi ih sve dovesti da se kupaju u govnima, odnosno trebalo ih je toga dana dovesti tamo da plivaju s govnima pored kruzera. Scena je bila zastrašujuća, morem su plutale fekalije, kesice raznih boja i svakakvi plastični predmeti i tko zna što sve ne. Sve je užasno smrdilo po fekalijama i scena je bila zastrašujuća – govori nam gospodin čiji su podaci poznati ZADAR Newsovoj redakciji.

Kasapa istražuje Općinsko državno odvjetništvo u Zadru zbog prijetnje smrću i fizičkog napada na novinare Hrvoja Bajla i Domagoja Margetića

Ispod ovoga teksta možete pogledati i sporni video na kojemu se vidi Darko Kasap koji šakom udara u ruku novinara Hrvoja Bajla, potom mu krade mobitel i odlazi u prostorije gradske uprave.

Foto: Instagram / Morski.hr





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button