ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Pročitajte Nazorovu izjavu nakon poraza od Krke

Ante Nazor (Foto: Zadarski list)
Ante Nazor (Foto: Zadarski list)

Trenet košarkaša Zadra, Ante Nazor, nakon neočekivanog poraza od Krke pojavio se pred novinarima i iznio svoje viđenje utakmice. Između ostalog, Nazor je kazao kako je s Morovićem pokušao unijeti nužne promjene u organizaciji igre, no kazao je kako”momku očito treba još dosta treninga”.

Interesantno, Nazor nije previše kritizirao igru svog miljenika Chaissona Allena koji je danas za 31 minutu provedenu na parketu dobio valorizacijsku ocjenu, ni manje ni više nego – jedan (1). S druge strane, iako je imao dvojicu neraspoloženih razigravača, zanimljiv je i podatak kako Toni Prostran na današnjoj utakmici nije ulazio u igru, dok su njegovi suigrači Batur i Šango utakmicu gledali s tribina.

Ante Nazor: “Nedostajalo je koncentracije u finišu susreta da bi se dobila utakmica protiv ekipe kao što je Krka. Primili smo 46 koševa u drugom poluvremenu, što je znak da ni obrana nije bila na razini. Unutarnja linija je večeras bila zadovoljavajuća, dok je vanjska još jednom podbacila. S Morovićem sam pokušao unijeti nužne nam promjene u organizaciji igre, no očito je kako momku treba još dosta treninga.” -kazao je.





Related Articles

Back to top button