112IzdvojenoZadar

Ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Liana Brkić znala je za zlostavljanja u svom sustavu, ni ona nije kazneno prijavljena

POGLEDAJTE PODCAST

U novom nastavku o zlostavljanoj djeci unutar Centra za pružanje usluga u zajednci na čijem čelu je Liana Brkić, dobra prijateljica državnog tajnika Josipa Bilavera iznosimo nove detalje o tome kako se djecu maltretiralo: Jedan mališan morao je sa suzama u očima, a pritom nije smio brisati suze sa svoga lica, preko 4 sata stajati u kutu jer je bio “neposlušan”.

U stanovima koji su pod ingerencijom Liane Brkić i njenog “Centra” higijenski uvjeti su na razini wc-a na gradskom kolodvoru, a postavlja se i pitanje kome “Centar” i za koji iznos plaća najam stana?

Već smo objavili fotografije i masnice na tijelu maloljetne djece premlaćivane od strane Barbare M. i Marine Č., a u podcastu otkrivamo i nove podatke o brutalnim metodama ovih poremećenih osoba koje su zlostavljale djecu i za to, jer je tako odlučila nagrađivana policajka Ivana Pavić, prošle nekažnjeno.

Hoće li Liana Brkić odgovarati zbog neprijavljivanja kaznenog djela? Hoće li se slučaj opet otvoriti s obzirom na nove dokaze?

O svemu ovome, i puno više u našem video podcastu.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button