IzdvojenoZadar

Kruzer Azamara Journey ispustio je u more u Zadru ogromnu količinu fekalija, Lučka uprava laže da se to nije dogodilo

HDZ OPRAVDAVA GOVNA U ZADARSKOM MORU

Kruzer Azamara Journey u vlasništvu tvrtke V Ships Leisure koji je 20. srpnja od bio vezan u Putničkoj luci Zadar ispustio je obilatu količinu fekalija i ostalog otpada u more blizu Pozdrava Suncu, govori nam stariji gospodin koji se toga dana šetao zadarskom rivom.

Odgovor Lučke uprave Zadar kako se “ni u kojem slučaju ne radi o fekalijama”, kao i objašnjenje koje su ponudili mogu povjerovati ljudi s IQ-om nižim od sobne temperature s obzirom na odavno znanu činjenicu kako kruzeri diljem svijeta redovno ispuštaju fekalije u more.

Jedan vremešni Zadranin koji se toga 20. srpnja šetao rivom rekao nam je kako “gamad iz Lučke uprave” laže i kako bi ih trebalo “sve dovesti tamo da se okupaju pored kruzera u tim govnima”.

– Ta gamad iz Lučke uprave laže. Trebalo bi ih sve dovesti da se kupaju u govnima, odnosno trebalo ih je toga dana dovesti tamo da plivaju s govnima pored kruzera. Scena je bila zastrašujuća, morem su plutale fekalije, kesice raznih boja i svakakvi plastični predmeti i tko zna što sve ne. Sve je užasno smrdilo po fekalijama i scena je bila zastrašujuća – govori nam gospodin čiji su podaci poznati ZADAR Newsovoj redakciji.

Foto: Instagram / Morski.hr





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button