Doniraj

Podržite ZADAR News – zajedno smo jači i možemo puno više.

Apsolutno.

ZADAR News ne naplaćuje svoj sadržaj. Besplatni smo za sve i to će tako ostati. Zauvijek. Naša želja je da pristup istraživačkom novinarstvu kakvo prakticiramo na ZADAR Newsu imaju baš svi, i oni koji imaju novac, i oni koji ga nemaju.

Otkrića ZADAR Newsa o kojima uglavnom nećete čitati u drugim medijima glavobolja su za mnoge. I mi to znamo, znaju to oni, a znate to i vi. Upravo zato Vaša podrška u svemu ovome što radimo izuzetno nam je važna.

Zbog beskompromisnog istraživačkog novinarstva bez granica, kakvoga i prakticiramo na ZADAR Newsu, “elite”, kako se oni vole sami nazivati u internim kružocima, često nam prijete tužbama. Neki od njih idu i korak dalje pa svoje prijetnje i ostvare i doista nas tuže zbog napisane istine. A onda nastaju problemi i to sve skupa, koliko god izgledalo benigno – košta. Kao što košta i svaki radni dan u ulozi istraživačkog novinara. 

Ako smatrate da ovo što radimo ima smisla i da bi svojom donacijom mogli unaprijediti naš rad, slobodni ste nas  podržati u dobroj vjeri. Ako ne, opet dobro 🙂

Doniraj preko aplikacije Internetskog bankarstva:




EUR

Doniraj direktnom uplatom na račun:

Centar za istraživačko novinarstvo Zadar (CINZ)
OIB: 94250995514
Put Nina 85
23000 Zadar, Hrvatska
HR6524840081135163989

Kao svrhu uplate bitno je upisati "DONACIJA".


Doniraj preko PayPal-a:

https://www.paypal.me/hrvojebajlo


Doniraj preko aplikacije Revolut:

https://revolut.me/hrvojea4uo

Back to top button